Nana Beach Chersonissos

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5.00 van de 5) stemmen
Loading ... Loading ...

hotel nana beach
Stelt u zich eens voor: gemiddeld twaalf zonuren per dag, een temperatuur van 29 graden, een keur aan zwembaden, een leuke kidsclub en elke dag heerlijk aanschuiven voor ontbijt, lunch en diner.

In Nana Beach Chersonissos op Kreta is deze all inclusive vakantie werkelijkheid en toch een droom.

villa chersonissos boeken

Barkie Kids Club

Kinderen hebben er een geweldige tijd in de Barkie Kids Club, waar Nederlandstalige begeleiders altijd weer een leuk en gevarieerd programma aanbieden. Barkie de Beer is na enkele dagen gegarandeerd een begrip bij uw kinderen. En het strand? Via een trapje met twintig treden staat u met de voeten in het aangenaam warme zand. Het centrum van Chersonissos ligt op korte afstand, de bushalte is zowat voor de deur.

Aangenaam

Bent u sportief? Dan vindt u altijd wel uw draai op een van de tennisbanen, in de fitness of dobberend in een kano of bij een van de andere sportvoorzieningen. Er ligt een golfbaan op 9 kilometer van het hotel. Nana Beach Chersonissos heeft een hele reeks restaurants en bars. Er is altijd plek.

Vriendelijk

Doordat er veel zwembaden bij de accommodatie liggen is het daar ook in het hoogseizoen aangenaam. Geen ‘handdoekje leggen’ om maar verzekerd te zijn van een plekje. Dat is pas vakantie. Niet voor niets beoordelen de Nederlandse vakantiegangers het hotel als zeer goed: De vriendelijkheid van het personeel en de kindvriendelijkheid scoren het hoogst, evenals de ligging. Bij elkaar krijgt Nana Beach een 9,0.

villa chersonissos boeken

Klik hier voor meer informatie en om deze villa te boeken