Labyrinth Theme Park

Ben jij na dagenlang op het strand hangen wel toe aan wat inspanning? Bezoek dan het Labyrinth Theme Park in Hersonissos, Kreta. In dit leuke amusementspark kan het hele gezin de hersenen laten kraken of de benen uit zijn lijf lopen in het uitdagende labyrinth. Daarnaast vind je in het amusementspark allerlei andere leuke én educatieve activiteiten voor jong en oud.

Labyrinth, educatieve films en eco park

Het Labyrinth Theme Park is gelegen op een sprookjesachtige locatie in de heuvels boven het dorp Hersonissos. Op maar liefst 15 hectare grond kun je het amusementspark (dat geheel in oud-Griekse stijl is) ontdekken en je er de hele dag vermaken. Je vindt in het park dan ook allerlei uitdagende en leuke activiteiten voor het hele gezin. Zo is het labyrint de hoofdattractie van het park, en ideaal voor iedereen die even toe is aan wat inspanning tijdens de luie vakantie. Daarnaast kun je je dag extra educatief maken door films over de Griekse geschiedenis en civilisatie te bekijken in de projectorruimte. Wil je liever wat meer leren over de vruchtbare Griekse grond? Bezoek dan het prachtige eco park. In dit park vind je lokale kruiden, fruit en allerlei mooie planten. Het is dan ook zeker de moeite waard om een wandeling te maken door het eco park en wat van de verse ingrediënten te snoepen!

Tijd voor actie en ontspanning!

Na zoveel educatieve activiteiten ben je misschien toe aan wat ontspanning. En ook dat vind je volop in het Labyrinth Theme Park. Speel bijvoorbeeld een gezellig potje mini golf, of laat de kinderen rondscheuren op een quad. Daarnaast kun je in het park boogschieten, paardrijden, potten bakken, een mini boerderij bezoeken en een mini dorp bezichtigen. Door de vele activiteiten zul je je dan ook geen moment hoeven te vervelen! Bovendien leren jij en je gezin op een spelende en interactieve wijze meer over de Griekse cultuur en historie. De dag afsluiten doe je vervolgens in het prachtige café dat je in het Labyrinth Theme Park vindt. In dit café, dat gelegen is op een prachtige historische plek in het park, geniet je van allerlei verfrissende hapjes en drankjes. Daar zul je immers wel aan toe zijn na zoveel inspanning en actie voor zowel de hersenen als de benen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>