Aposelemis Canyon

De Aposelemis Canyon in Kreta en haar geschiedenis
Heb je een vakantie geboekt naar Kreta, dan mag een bezoek aan de Aposelemis Canyon zeker niet ontbreken. Tijdens deze hike moet je veel klauteren en klimmen en dit maakt de canyon ideaal voor een actieve dag weg. De kloof is al lang geleden gecreƫerd door schaapherders, die er iedere dag gebruik van maakten. De Aposelemis Canyon is prachtig en de natuur die je eromheen vindt ga je nooit meer vergeten. Vandaag de dag kom je nog steeds veel schapen tegen, maar ook berggeiten kom je tegen. In het winterseizoen staat er water, waardoor het gebied diverse inheemse planten bevat. In de kloof kom je halverwege bij een prachtige grot uit, waar onder meer gieren wonen.

Maak een wandeling van 8-10 km

De wandeling door de Aposelemis Canyon heeft een duur van ongeveer 8-10 km. Let er wel op dat je comfortabele wandelschoenen aantrekt voordat je aan de hike gaat beginnen. De route kun je zowel in de zomermaanden als in de wintermaanden lopen. Het is echter wel lastiger om de wandeling te ondernemen als er flinke regenbuien zijn gevallen. Je komt regelmatig losliggende stenen tegen, maar al met al is de hike door de Aposelemis Canyon in Kreta voor iedereen erg goed te doen.

Boek een excursie of onderneem de hike door de Aposelemis Canyon in Kreta in je eentje

Regelmatig worden er excursies georganiseerd en hike je onder begeleiding door de Aposelemis Canyon. De hike kan eventueel verder worden uitgebreid naar mee kilometers en een aangename lunchpauze is bij de excursie inbegrepen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de hike door de Aposelemis Canyon in Kreta in je eentje te ondernemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>