Acqua Plus Water Park

Breng tijdens jouw vakantie in Kreta een bezoek aan het Acqua Plus Water Park
Wie aan een waterpark in Kreta denkt, denkt aan het Acqua Plus Water Park. Het park bestaat al ruim 20 jaar en ieder jaar beleven ruim 100.000 vakantiegangers hier de tijd van hun leven. Het park is gelegen naast de golf club en slechts 5 kilometer van Chersonissos. Een gedeelte in het Acqua Plus Water Park is geschikt voor volwassenen, het andere gedeelte is geschikt voor kinderen.

Het Acqua Plus Water Park is het eerste waterpark van de gehele Balkan

Wist je dat het Acqua Plus Water Park het eerste waterpark van de gehele Balkan is? Niet alleen beleef je hier plezier in het waterpark, je komt ook prachtige bomen en bloemen tegen. Zo zijn de glijbanen onder treurwilgen verbogen en de spelen tussen palmbomen. En minstens zo belangrijk, het park is ook nog eens onwijs schoon! Ook op het gebied van eten en drinken zijn er voldoende faciliteiten aanwezig in het waterpark. Denk hierbij aan een gezellige borrelbar, een uitgebreid restaurant of een café voor een snelle hap. Beleef je dit jaar ook een onvergetelijke tijd in het waterpark in Kreta?

Kies uit meer dan 50 waterglijbanen, faciliteiten en spelen

Je vermaakt je vast en zeker in het Acqua Plus Water Park. Je hebt namelijk de keuze uit meer dan 50 waterglijbanen, faciliteiten en spelen. Het park is gelegen op een heuvel, zodat je een geweldig uitzicht hebt tijdens een bezoek aan het park. Lange wachtrijen zijn verleden tijd en voor een leuk prijsje heb je al een entreebewijs. En minstens zo belangrijk, de parasols en de ligbedden zijn inbegrepen. Zo geniet je van een volledig verzorgd dagje weg in het zonnige Kreta. Voor jong en oud is er meer dan genoeg te beleven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>